Spanbeton: een oplossing voor elk prefab vraagstuk

Binnen de steeds veranderende markt en maatschappij vindt Spanbeton dat duurzame relaties en transparante samenwerking voorop staan. Constante kwaliteit van producten en diensten is een vereiste binnen onze organisatie. Bij Spanbeton maken wij waar wat wij beloven en gaan wij uit van onze eigen kracht. Wederzijds vertrouwen en een constante kritische blik op onszelf houdt Spanbeton scherp.

Ondernemend
Of het nu gaat om specifieke projectoplossingen of technische noviteiten, Spanbeton zoekt voortdurend naar nieuwe kansen om te verbeteren. Wij stimuleren onze medewerkers eigen initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Met deze werkmethode helpen wij onze opdrachtgevers op een gepaste wijze haar doelen te bereiken.

Creatief
Zowel in de voorontwerpfase van een project alsook bij de montage van onze elementen, biedt Spanbeton de ‘best for project’ oplossing. Logistieke uitdagingen en technisch ingewikkelde vraagstukken bieden wij het hoofd met ons eigen Ingenieursbureau, onze in-house Research & Developmentafdeling en onze eigen montageploeg.

Bij Spanbeton werken totaal ca. 25 engineers. Zij denken al in de voorontwerpfase van een project mee. Door deze vroegtijdige samenwerking realiseren wij de economisch meest voordelige oplossingen. Een oplossing die het beste past bij elk prefab vraagstuk.

Bij het ontwerp en de engineering wordt gebruik gemaakt van geavanceerde software, tekenprogramma's en 3D-modellen. Hiermee zijn wij in staat om tegemoet te komen aan de toenemende vraag mee te denken en te werken in BIM – gestuurde projecten.

Daarnaast zoeken wij samenwerking met Technische Universiteiten en Hogescholen en geven we ideeën van TU- en Hogeschool-engineers een praktische voedingsbodem.

Onze specialistische knowhow levert aanzienlijke voordelen op. In het ontwerpstadium kunnen wij snel terzijde staan met onderzoek naar economische toepassingen, alternatieven, dimensioneringen, hoeveelheidsbepalingen en kostenindicaties.

Hoe eerder Spanbeton bij een project betrokken wordt, hoe groter de meerwaarde zal zijn!

Dienstbaar
Door nauw contact met onze relaties, klantgerichtheid en service, wil Spanbeton haar opdrachtgevers ondersteunen in het bouwproces. Laagdrempelige bereikbaarheid, korte lijnen en een transparante houding staan bij Spanbeton voorop.
Met behulp van onze eigen specialistische montageploeg, realiseert Spanbeton een beheerste en veilige uitvoering van projecten.
Wij werken nauw samen met vaste partners voor transport, kraancapaciteit, dwarsvoorspanning en stortwerkzaamheden. Dit hechte teamwerk zorgt voor minder risico’s voor opdrachtgevers en oplossingsgerichte service.
Met het volledige transport, de montage en de daarmee samenhangende bouwplaatswerkzaamheden in handen van Spanbeton, realiseren wij een veilig en gecontroleerd bouwproces.

Excellent
Spanbeton streeft ernaar, in al haar werkzaamheden, excellent te zijn. Hiervoor zijn wij voortdurend in gesprek met onze partners, relaties en medewerkers.
Een professionele organisatie, die zich onderscheidt door service-en klantgericht te werken.

Consolis Nederland
Spanbeton en zustermaatschappij VBI, zijn dochterondernemingen van het Franse Consolis SAS en vormen samen Consolis Nederland. Met de internationale zusterbedrijven vindt regelmatig uitwisseling plaats van gegevens op het gebied van productie en productontwikkeling. Wij leveren in Nederland en de omliggende grensgebieden waaronder België.