Internationale Veiligheidsdag Spanbeton - vrijdag 18 maart

Spanbeton organiseert op vrijdag 18 maart haar derde Internationale Veiligheidsdag. Op deze dag vindt geen productie plaats en richt het bedrijf zich de hele dag op veiligheid; veiligheid op het werk en veiligheid op de bouwplaats.

Moedermaatschappij Consolis organiseert elk jaar de Internationale Veiligheidsdag. Op die dag leggen alle bedrijven onder de Consolis-vlag het werk stil en houden zij zich geheel bezig met het onderwerp veiligheid.

Een veiligheidscultuur met 0 ongevallen is wat de organisatie nastreeft. Dagelijks zetten wij veiligheid op nummer 1: Bij Spanbeton werken we veilig of we werken niet!

Om dit nog eens kracht bij te zetten organiseren we op 18 maart diverse activiteiten om het veiligheidsbewustzijn nog meer te vergroten.

ONE: OMZIEN NAAR ELKAAR

Met het veiligheidsprogramma ONE: OMZIEN NAAR ELKAAR werkt Spanbeton aan een veiligheidscultuur met 0 ongevallen.

Bereikbaarheid Spanbeton

Op vrijdag 18 maart vindt geen productie plaats. Afvoer en montage zal in overleg met onze klanten op andere dagen worden ingepland. Voor alle toeleveranciers geldt dat het aanleveren op die dag niet mogelijk is. Ook werkzaamheden die in onderaanneming worden uitgevoerd op het terrein van Spanbeton kunnen die dag geen doorgang vinden.

Spanbeton is wel bereikbaar. Voor noodgevallen en andere dringende zaken kunt u contact opnemen met:

-      Verkoop:                                             Dhr. G. Spruijt           –  06 – 51 02 42 33

-     Operations / Logistiek / Inkoop:        Dhr. J. van Leeuwen   –  06 – 10 88 75 09

-     Transport, Montage & Services:          Dhr. B. Struijk            –  06 – 53 27 36 41

 

Terug naar het nieuwsoverzicht