Internationale Veiligheidsdag Consolis Spanbeton op dinsdag 12 maart 2019

Spanbeton organiseert op dinsdag 12 maart haar zesde Internationale Veiligheidsdag. Op deze dag vindt geen productie plaats en richt het bedrijf zich de hele dag op veiligheid; veiligheid op het werk en veiligheid op de bouwplaats.

Internationale Veiligheidsdag Consolis Spanbeton

Moedermaatschappij & internanionaal marktleider Consolis organiseert elk jaar de Internationale Veiligheidsdag. Op die dag leggen alle bedrijven onder de Consolis-vlag het werk stil en houden zij zich geheel bezig met het onderwerp veiligheid.

Een veiligheidscultuur met 0 ongevallen is wat de organisatie nastreeft. Dagelijks zetten wij veiligheid op nummer 1: Bij Spanbeton werken we veilig of we werken niet!

Om dit nog eens kracht bij te zetten organiseren we op dinsdag 12 maart diverse activiteiten om het veiligheidsbewustzijn nog meer te vergroten.

Health & Safety policy

Met het Consolis Health and Safety programma werken wij aan een veiligheidscultuur met 0 ongevallen.

Bereikbaarheid Spanbeton

Op dinsdag 12 maart vindt geen productie plaats. Afvoer en montage zal in overleg met onze klanten op andere dagen worden ingepland. Voor alle toeleveranciers geldt dat het aanleveren op die dag niet mogelijk is. Ook werkzaamheden die in onderaanneming worden uitgevoerd op het terrein van Spanbeton kunnen die dag geen doorgang vinden.

Spanbeton is wel bereikbaar. Voor noodgevallen en andere dringende zaken kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

Terug naar het nieuwsoverzicht