Gnephoek tussen Koudekerk aan den Rijn en Alphen aan den Rijn afgesloten

Door werkzaamheden is het de komende periode niet mogelijk om via de Gnephoek tussen Alphen aan den Rijn en Koudekerk aan den Rijn te rijden.

De werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd. Van 28 mei tot en met 15 juni worden er twee snelheidsverlagende plateaus aan de westzijde van de 's Molenaarsbrug aangebracht, op de kruisingen met de Zaagmolenweg en 's Molenaarsweg.

Tijdens de tweede fase, die duurt van 18 juni tot en met 13 juli worden er drie soortgelijke verhoogde plateaus aangelegd. Aan de oostzijde van de 's Molenaarsbrug, op de kruisingen met de Nuovaweg, Oudshoornseweg en de Cassiopeiadreef.

Fase drie, van 16 juli tot en met 3 augustus 2018, omvat het realiseren van een verhoogd plateau met de kruising van de Churchilllaan met de Cassiopeiadreef evenals het aanpassen van de fietsoversteek.

Omleiding

Er wordt een omleiding ingesteld over de Hoorn, via de Albert Schweitzerbrug en de Koningin Máximabrug. Fietsers en voetgangers kunnen wel gewoon gebruik blijven maken van de verbindingsweg tussen Alphen en Koudekerk. De uitzondering geldt ook voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten.

(Bron NU.nl)

Terug naar het nieuwsoverzicht