Veiligheid bij Spanbeton hoogste prioriteit!

Bij Spanbeton staat veiligheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om het spannen van staal, het hijsen van elementen of overleg met onze klanten over het ontwerp van een brug of viaduct; in alle facetten van de werkzaamheden van Spanbeton, speelt veiligheid een rol.

Internationale Veiligheidsdag Spanbeton

Spanbeton organiseerde op vrijdag 20 Maart 2015 haar tweede Internationale Veiligheidsdag. Op deze dag vond geen productie plaats en richtte het bedrijf zich de hele dag op veiligheid; veiligheid op het werk en veiligheid op de bouwplaats.

Moedermaatschappij Consilis organiseert elk jaar de Internationale Veiligheidsdag. Op die dag leggen alle bedrijven onder de Consolis-vlag het werk stil en houden zij zich geheel bezig met het onderwerp veiligheid.

Een veiligheidscultuur met 0 ongevallen is wat de organisatie nastreeft. Dagelijks zetten wij veiligheid op nummer 1: Bij Spanbeton werken we veilig of we werken niet!

Om dit nog eens kracht bij te zetten organiseerde Spanbeton op 20 maart diverse activiteiten om het veiligheidsbewustzijn nog meer te vergroten.

ONE: OMZIEN NAAR ELKAAR

Met het veiligheidsprogramma ONE: OMZIEN NAAR ELKAAR werkt Spanbeton aan een veiligheidscultuur met 0 ongevallen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht